Tuesday, 15 June 2010

Trial Make up on June 15, 2010 @ D' Ratu Bridal

Masa ni buat trial make up untuk butik bridal D'Ratu kat gombak. tak ingat nama model ni tp yg tau dia ni adik kepada tuan punya bridal. terima kasih beri peluang pada i untuk memantapkan lagi kerja tangan ni... deposit dah ambil tunggu masa untuk g ke rumah pengantin tu jer hari ahad (minggu ni)... job ni... hehehe

tup..tup...
hari jumaat tuan punya bridal call kata tak jadi and tak perlu g rumah pengantin tu sebab diaorang taknak jurumekap perempuan. pengantin nak jurumekap lelaki.. so tak pela... dah itu yg customer mintak terpaksa la sediakan... bak kata pepatah inggeris 'customer is always right' dalam bahasa melayunya pulak 'pelanggan selalunya betul' ... so.. minggu tu me and family bersantai je g jalan2, makan, dan macam2 lagi... penat gak tapi tak ler dapat duit tapi keluar duit ... hehe untuk anak2 kesayangan ku... mama sayang u all... i luv u amer and afiq... haaa papa sekali.. isk3x jeles lak...

2 comments:

  1. salam,

    Tumpang skaki utk promote blog akak http://d-ina-pengantin.blogspot.com .

    Sinopsis D' Ina Pengantin :

    D' Ina Pengantin merupakan kedai perkhidmatan perkahwinan untuk sekitar kelantan, dengan beberapa pakej yang menarik. Polisi D' Ina Pengantin adalah "KEPUASAN PELANGGAN, KEUTAMAAN KAMI" yakni dengan servis yang amat memuaskan hati pelanggan serta kualiti gambar yang AMAT di titik beratkan.

    D' Ina Pengantin terletak di lot 713, kg bunut sarang burong, 16250 wakaf bharu, kelantan. D' Ina Pengantin juga mempunyai pelbagai jenis pakaian persalinan dari trend yang '0ld Skool',Baju Moden dan beberapa lagi dari pakaian tradisional kaum/ bangsa.

    D' Ina Pengantin telah beroperasi hampir 6 Tahun dan telah mempunyai customer lebih kurang 330 orang.

    Untuk maklumat lanjut mengenai D' Ina Pengantin, sila layari blogsite kami http://d-ina-pengantin.blogspot.com ATAU hubungi kami di talian 017-9043669 (Kak Naa). Anda juga boleh e-mailkan ke mie_3943@yahoo.com ATAU mie3943@gmail.com. Kami juga mempunyai facebook : D' Ina Pengantin.

    Sekian, terima kasih.


    Regards,

    D' Ina Pengantin

    ReplyDelete